Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny chef på PHD:s audio/video-team

Publicerad: 3 december 2018, 09:00

Daniel Nellhard lämnar rollen som försäljningschef på Nent för att ta över PHD:s audio/video-team.


Ämnen i artikeln:

PHD

Daniel Nellhard ansluter till PHD i en tid då det sker stora omställningar på både ljud- och videofronten. På videosidan ser vi stora strukturaffärer där distributörer köper på sig innehåll medan det inom ljudsektorn spås en stor tillväxt de närmsta åren.

Daniel Nellhard ansluter från tv-huset Nent men har tidigare i karriären jobbat på mediebyråsidan.

– Daniel är en riktig drömrekrytering! Hans gedigna bakgrund och breda kompetens kommer bidra starkt till hur PHD utvecklar den allt viktigare audio/video affären, säger Henrik Mathiesen, investment director på PHD Sweden.Som chef över audio/video-teamet kommer han även ta plats i PHD:s ledningsgrupp.

- Jag är oerhört glad över möjligheten att få vara en del av teamet på PHD, som jag anser vara det vassaste på marknaden. Jag hoppas att jag med min erfarenhet kan komplettera kunskapen som redan finns i huset och hjälpa till med att säkerställa att våra kunder får ut maximalt av sina investeringar i audiovisuella medier, säger Daniel Nellhard

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PHD

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.