Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny chefredaktör på Bang

Publicerad: 19 januari 2015, 13:20

Mireya Echeverría Quezada.

Mireya Echeverría Quezada blir ny chefredaktör på tidskriften Bang. Hon kommer att dela på posten tillsammans med Johanna Palmström.


Ämnen i artikeln:

Bang

Mireya Echeverría Quezada är medgrundare till den antirasistiska och feministiska sajten Rummet och har tidigare frilansat som skribent. I våras i fjol började hon som vikarierande chefredaktör på Bang och får nu alltså en fast tjänst.

– Jag är väldigt nöjd med att Mireya Echeverría Quezada nu blir fast på Bang. Hon har redan visat att hon har mycket att tillföra, säger Jenny Grenander, ordförande för föreningen Bangs styrelse, i en kommentar.

Mireya Echeverría Quezada säger:

– Det har varit sjukt kul att få utforma en tidning jag följt sedan tonåren och det ska bli ännu roligare att kunna planera för Bang på längre sikt. Jag ser fram emot att fortsätta att praktisera Bangs intersektionella linje genom att tillgängliggöra Bangs tilltal och hitta nya röster att publicera. Men just nu är jag mest pepp inför att pröva nya grepp, Bang kommer att äga och överraska mycket under 2015.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bang

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.