Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny chefredaktör på Modette

Publicerad: 1 juni 2018, 12:48

Lisa Billinger tar över som ny chefredaktör på N24-gruppens modesajt Modette.se.


Ämnen i artikeln:

ModetteNyheter 24-Gruppen

Modette riktar med artiklar om ämnen som mode, skönhet, karriär och sociala medier in sig på målgruppen unga kvinnor.

Nu tar Lisa Billinger klivet upp från en redaktörspost och blir ny chefredaktör för sajten.

– Jag är otroligt peppad på min nya roll och att få ta Modette till nästa nivå. Mina ambitioner är höga för Modette och jag ser en stor potential för utveckling på alla håll, säger Lisa Billinger i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet meddelar Modette att man framöver kommer satsa mer på karriär för att uppmana sin målgrupp att följa sina drömmar.

– Att vara först med det senaste inom det digitala, mode och livsstil är något som sitter i väggarna på Modette. Nytt framöver är att vi kommer satsa mycket på att guida våra läsare till självförverkligande samt mycket fokus på karriär. Vi vill motivera unga tjejer att bli den bästa versionen av sig själva och att känna sig trygg i vem man är, säger Lisa Billinger.

– Det känns fantastiskt härligt att Lisa nu blir chefredaktör för Modette. Hon är expert på målgruppen och lever och andas det Modette står för. Jag är övertygad om att Lisa kommer ta Modette till nästa nivå, säger Henrik Eriksson chefredaktör och ansvarig för Nyheter24 samt publicistiskt ansvarig för Nyheter24-Gruppens sajter.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ModetteNyheter 24-Gruppen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.