Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny chefredaktör på Tara

Publicerad: 28 november 2016, 09:44

Anna Liljeberg lämnar Egmont förlag för Bonnier Tidskrifter och tar tara efter Ann Fredlund, som tidigare gått till Allt om Trädgård.


Ämnen i artikeln:

Egmont TidskrifterBonnier TidskrifterTara

Anna Liljeberg kommer senast från Hus & Hem på Egmont förlag, där hon varit chefredaktör sedan 2007.

Hon har en bakgrund som bland annat varit bilagechef och nöjeschef på Expressen, där hon både startat och drivit olika magasin.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med tara! Att få göra en tidning för kvinnor i sin allra bästa ålder (det vill säga min!) känns inspirerande, viktigt och mycket roligt, säger Anna Liljeberg, som börjar som chefredaktör på tara i februari i ett pressmeddelande.

– Jag är verkligen glad över att Anna tackat ja till att börja på tara! Hon har all den publicistiska erfarenhet som behövs för att leda ett så stort och framgångsrikt magasin som tara framåt, samtidigt som hon ju är mitt i målgruppen själv, säger Åsa Rydgren, förlagschef på Livsstils-området inom Bonnier Tidskrifter i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.