Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny CMO på Swiss Clinic

Publicerad: 19 september 2018, 08:04

Swiss Clinic, en av Europas ledande utvecklare och distributör av profesionella och funktionella hemmabehandlingar, rekryterar Linda Hellqvist som ny CMO.


Linda Hellqvist kommer senast från den svenska kosmetikjätten Oriflame, där hon varit e-handelsdirektör och ansvarat för strategi och e-handel globalt. Hon har även arbetat inom försäljning och marknadsföring på bland annat Google. Nu börjar hon på Swiss Clinic, ett snabbväxande företag som sedan starten 2012 redan hunnit expandera till 10 länder. Swiss Clinic har återförsäljare som till exempel Amazon, Fenwick och Åhlens.

– Det är fantastiskt spännande att få jobba med ett mindre och galet snabbrörligt varumärke som Swiss Clinic. Jag fullkomligt älskar produkterna och är så oerhört imponerad av det bolag som Sebastian och Fredrik har byggt. Nu ser jag fram emot att vara med och ta Swiss Clinic till nästa nivå!, säger Linda Hellqvist, nyligen tillsatt CMO på Swiss Clinic.

Dessutom rekryteras Richard Roth som ny COO. Richard Roth har senast arbetat som Manager Analytics & Planning samt som Business Controller på Klarna.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.