Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny CMO till &frankly

Publicerad: 8 maj 2018, 13:43


Katarina Nilsson blir ny Chief Marketing Officer på &frankly. Hon kommer närmast från iStone där hon har varit Marketing Manager och arbetet med att digitalisera marknads- och säljarbetet.

– Digitaliseringen av HR-området börjar ta ordentlig fart och teamet på &frankly har med sin starka tillväxt och fina feedback från kunderna bevisat att de skapat en produkt som svarar upp mot ett stort behov, säger Katarina Nilsson.

– Med Katarina i teamet kan vi öka tempot i våra sälj- och marknadsaktiviteter rejält. Vi har haft en fantastisk utvecklingskurva det senaste året med många nya kunder. Pulsade mätningar och medarbetarengagemang är på allas läppar och det känns väldigt roligt och spännande att öka farten ytterligare. Genom rekryteringen av Katarina adderar vi spetskompetens runt digital försäljning och marknadsföring, säger Caroline Fjellner, vd, på &frankly.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.