Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny Communications Officer på Raoul Wallenberg Institute

Publicerad: 11 oktober 2018, 09:40

Linnea Ekegren tar över som Communications Officer på Raoul Wallenberg Institute.


Tidigare har Linnea Ekegren arbetat med public relations, pr och kommunikation på PR-byråer så som Patriksson Communication, Isobar och Juno PR. Hon har under sin karriär gått från att jobba med kunder såsom Fillipa K och Coca Cola, till mer välgörenhetsinriktade organisationer såsom Cancerfonden och nu Raoul Wallenberg Institute.

– Jag har tidigare haft mycket fokus på livsstilsvarumärken och PR, vilket jag fortfarande brinner för, men efter att ha arbetat med kunder som fokuserade på CSR och hållbarhet fick jag upp ögonen för Raoul Wallenberg-institutet. Nu ser jag fram emot att få arbeta med kommunikation inom mänskliga rättigheter på en internationell nivå, säger Linnea Ekegren, Communications Officer på Raoul Wallenberg-institutet.

Hon har även studerat på Berghs i Stockholm och Berkeley i New York, samt har en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Lunds universitet.

– Raoul Wallenberg-institutet är välkänt utanför Sverige för sitt arbete med att utveckla mänskliga rättigheter. Ironiskt nog är vi mindre kända i Sverige. Vi tror att Linnea Ekegren är perfekt för att hjälpa oss att berätta vår historia i Sverige, och därmed stärka vårt varumärke och namn, för att i slutändan främja mänskliga rättigheter och internationell humanitär rätt, säger Gabriel Stein, Head of Communications på Raoul Wallenberg-institutet.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.