Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny content manager på Wayke

Publicerad: 7 mars 2018, 15:20

Magne Nilsson blir ny content manager på bilsajten Wayke.


Magne Nilsson fick jobbet som content manager på biljsaten Wayke efter att ha skickat iväg en spontaansökan. Han lämnar därmed tjänsten som projektledare på Meter Television.

– Jag är galen i bilar sedan barnsben och var tvungen att försöka även om de inte ens letade efter någon. Det här är precis vad jag önskat mig - att konstant få filma, skriva om och prata bil är en dröm, säger Magne Nilsson.

Wayke ägs av bilhandeln och Motorbranschens Riksförbund, MRF. Sedan oktober har sajten tagit upp kampen om den begagnade bilhandeln med Blocket.

– Om vi på allvar ska konkurrera genom att ge bilköpare en bättre användarupplevelse måste vi se på hela processen kring att köpa bil. Det är det igen som gör idag. Vi har redan en jättebra tjänst och över 40.000 bilar till salu men vi vet ju att själva bilköpet börjar tidigare än så. Man söker information, jämför modeller och lyssnar på vad andra tycker, här kommer Magne in och vi kommer fortsatt skapa content som underhåller och vägleder framtida bilköpare, säger Jacob Odqvist, marknadschef på Wayke.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.