Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny copywriter till Cordovan

Publicerad: 1 september 2017, 07:15

Ronnie Larsson Miles blir ny copywriter på Cordovan Communications.

Ronnie Larsson Miles lämnar Mecka för att bli copywriter på Cordovan.


Ämnen i artikeln:

Cordovan

På reklambyrån Mecka i Borås jobbade Ronnie Larsson Miles med kunder som AD Bildelar och Svenska Mässan. Innan dess har han jobbat på en rad andra byråer och även drivit eget.

– Jag känner mig både upprymd och inspirerad. Det finns också en skön puls på byrån som lovar gott inför framtiden. Cordovan är inne i en spännande utvecklingsfas och har ett innovativt sätt att arbeta med kommunikationsstrategier genom det vi kallar Cordovan Game. Jag ser fram emot att få vara med och bidra med mitt perspektiv i arbetet framåt, säger Ronnie Larsson Miles.

På Cordovan Communications kommer Larsson Miles att jobba med byråns större kunder men även med att rekrytera nya kunder.

– Vi är mycket glada över att ha lyckats rekrytera Ronnie. Han har mycket energi att bidra med, är såväl en vass kreatör som en driven skribent, och har erfarenhet av att jobba med företag i en rad branscher, säger Mikael Stenberg vd på Cordovan Communication.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Cordovan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.