Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny creative director på The Fan Club

Publicerad: 20 juni 2017, 12:20

Anna Bostam och Annika Frankel

Annika Frankel lämnar Forsman & Bodenfors och Stockholm för att bli creative director på Malmö-byrån The Fan Club.


På Forsman & Bodenfors arbetade Annika Frankel som art director, i och med flytten till Malmö och The Fan Club tar hon klivet till att bli creative director.

– Att få jobba i Malmö, på en byrå med riktigt höga ambitioner och så många kreativa jobb i bagaget, känns fantastiskt, säger Annika. Ser fram emot att kombinera mina och The Fan Clubs erfarenheter.

Nyligen tillträdde Anna Bostam tjänsten som vd på The Fan Club och hon ser rekryteringen som en viktig del i byråns strategi.

– Det är viktigt att förvalta vår unika position, säger hon. The Fan Club har, sedan starten 2002, varit en av de klarast lysande stjärnorna i Malmös byråhimmel. Vi har en tydlig plats som starka strateger och som den kreativa byrån på den skånska marknaden, säger hon.

The Fan Clubs grundare Christian Barrett är nöjd med de två nytillskotten.

– För oss har det varit viktigt att se till att konstant förnya byrån och att ta in nya tankar, kompetenser och energi i verksamheten. Jag är så glad att vi har fått in två stjärnor som Anna och Annika.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.