Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny debattredaktör på Dagens Samhälle

Publicerad: 13 december 2016, 14:45

Daniel Wiklander.

Foto: Snezana Vucetic Bohm

Daniel Wiklander är ny debattredaktör på Dagens Samhälle. Han kommer näsmast från Ordfront Magasin.


Ämnen i artikeln:

Dagens SamhälleDebatt

Daniel Wiklander ansluter till Dagens Samhälles debattredaktion som består av Sanna Rayman, debattchef, och Karin Lundahl, debattredaktör. Han har tidigare varit chefredaktör för Arbetaren samt har över tio år som journalist i bagaget, bland annat på Aftonbladet, Sveriges Radio och DN.
– Vi är väldigt glada över att kunna rekrytera en så erfaren och kunnig journalist som Daniel Wiklander. Med Daniel stärker vi vår position som forum för seriös debatt kring de frågor som är viktiga för vår målgrupp, politiker och höga beslutsfattare i kommuner och landsting. Dagens Samhälles debattsajt har positionerat sig som en central yta för debatt- och opinionsbildning i centrala välfärdsfrågor. Vi övertygade om att Daniel kommer stärka den positionen ytterligare, kommenterar Olov Carlsson, nytillträdd chefredaktör och vd på Dagens Samhälle.

Själv ser han fram emot att utveckla tidningen debbattorienterade sajt.
– En miljon människor arbetar inom kommun och landsting i dag. Vård, skola och omsorg kommer bara att bli viktigare framöver i Sverige. Det gör det också viktigt med en levande debatt kring alla aspekter av välfärdsfrågorna – från kvalitet, finansiering och bemanning till villkoren för alla dem som arbetar inom välfärdssektorn. Det kommer att bli mycket intressant att vara med och utveckla Dagens Samhälles debattsajt, säger Daniel Wiklander.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Dagens SamhälleDebatt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.