Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny digital marknadschef på Elastx

Publicerad: 11 januari 2018, 09:25

Hany Hourieh lämnar Bonnier News för att bli ny digital marknadschef på IT-bolaget Elastx.


På Bonnier News har Hany Hourieh jobbat som kommunikatör och relationsmarknadsförare i DN:s lojalitetsprogram. Nu går han istället vidare till Elastx där han blir digital marknadschef.

It-bolaget Elastx levererar automatiserade it-lösningar och konsulttjänster till företag.

– Vi ser mycket framemot att få börja jobba ihop med Hany. Hans driv och erfarenheter inom digitala medier är en perfekt match för oss i den spännande tillväxtfas vi just nu befinner oss i, säger Elastx COO Henrik Grankvist.

Vid sidan av sitt jobb är Hany Hourieh även aktiv i mångfaldsnätverket The Social Few. Hourieh lämnar sin tjänst på Bonnier News den 22 januari.

– Jag har stort förtroende för de lösningar som Elastx har tagit fram och gjort det lättare för sina respektive kunder att utföra ärenden och ha mer och bättre kontroll över sin IT-verksamhet. Nu har Elastx valt att satsa stort på digital marknadsföring och kommunikation. Det ska bli spännande att få jobba med och bidra till en ökande digital närvaro i ett snabbt växande och framgångsrikt bolag, säger Hany Hourieh i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.