Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny digital redaktionschef på Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 30 november 2015, 14:43

Niklas Sessler får ny roll i Bonnier Tidskrifter.

Niklas Sessler blir redaktionschef på Bonnier Tidskrifter digitala medier. Han har en lång bakgrund inom Bonnier, bland annat som chefredaktör för Veckorevyn.


Ämnen i artikeln:

DigitaltFrida BoisenBonnier Tidskrifter

Niklas Sessler är rekryterad av Frida Boisen, digital chef för Bonnier Tidskrifter.
– Det känns fantastiskt att kunna förstärka vårt ledarteam på Bonnier Tidskrifter Digitala medier med Niklas Sessler, en av Sveriges skickligaste magasinspublicister. Jag är övertygad om att vi med Niklas i ledarteamet nu kommer att kunna ta ännu snabbare steg framåt med vår nya tv-satsning och flera andra prioriterade digitala satsningar, säger Frida Boisen i en kommentar.

– Det var inget svårt beslut när jag blev tillfrågad, säger Niklas Sessler. Det ska bli otroligt spännande att få jobba på den digitala sidan med alla våra starka varumärken. Bonnier Tidskrifter digitala medier har väldigt mycket på gång och känns som Mediesveriges roligaste arbetsplats just nu.

Förutom Veckorevyn så har Niklas Sessler även en bakgrund som chefredaktör på Allt om Resor samt som redaktionschef och andreredaktör på ytterligare sex Bonniertitlar. Nu senast var han andreredaktör på Mama och Family Living.

Niklas Sessler tillträder vid årsskiftet.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.