Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny digitalchef på Mediaplanet

Publicerad: 5 oktober 2015, 08:10

Elin Askfelt.

Elin Askfelt rekryteras av Mediaplanet. Hon blir ny chief digital officer.


Ämnen i artikeln:

Mediaplanet

Rekryteringen görs i samband med att Mediaplanet International ökar fokus på sitt digitala erbjudande. Elin Askfelt kommer närmast från Accedo där hon varit vice vd.

– Elin ingår i koncernens internationella ledningsgrupp och ansvarar för att utveckla och leda arbetet med Mediaplanets distributionsplattformar online, mobilt och inom sociala medier. Vi ser idag stora möjligheter i att vårt koncept kan paketeras och distribueras i fler kanaler, till exempel inom online-video och influencernätverk, där vi gärna vill öka vår investeringstakt, säger Richard Julin, vd och koncernchef på Mediaplanet, i ett pressmeddelande.

– Jag är därför väldigt glad över att vi lockat till oss Elin, som med sin bakgrund inom både innehållsproduktion, online och teknik, kommer tillföra bolaget ny kompetens och erfarenhet.

Elin Askfelt är glad över sitt nya uppdrag och tillträdde på tjänsten den 21 september:

– Det är den digitala verksamheten som växer snabbast inom Mediaplanet och vi ser att efterfrågan på våra digitala nischade kampanjer ökar kraftigt på våra 16 marknader. Därmed är det viktigt att ta ett konsoliderat helhetsgrepp med fokus på förstklassig produktion av engagerande och träffsäkert lokaliserat innehåll, såväl text som video, men också utveckla våra egna och samarbetspartners distributionskanaler för att öka tillgängligheten ytterligare, säger hon.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mediaplanet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.