Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny exekutiv dramaproducent på TV4 och C More

Publicerad: 3 april 2017, 10:56

Foto: TV4

Ulf Synnerholm, tidigare på Filmlance, blir ny exekutiv dramaproducent för Bonnier Broadcasting.


Ämnen i artikeln:

Bonnier BroadcastingC MoreTV4

Ulf Synnerholm kommer att arbeta med dramaproduktion för kanalerna C More och TV4.

– Dramaserier har aldrig tidigare haft den höga status de har idag och det måste tas till vara på. Därför känns det makalöst spännande och hedrande att nu bli en del av det hårdsatsande dramagänget på TV4 och C More, säger Ulf Synnerholm.

Närmast kommer Ulf Synnerholm från bolaget Filmlance där han jobbat med Arne Dahl-filmerna. Han har även varit inblandad i produktionen av "Krakel Spektakel" och "Pettson och Findus".

– Med rekryteringen av Ulf stärker vi vår kompetens och breddar vår profil som dramabeställare och tillför ytterligare värdefull branscherfarenhet till vår dramaavdelning, säger Johanna Bergenstråhle, tf dramachef för C More och TV4.

Ulf Synnerholm kliver på sin nya roll som exekutiv dramaproducent redan nu.

C More satsar just nu hårt på svenskt innehåll. Under våren har dramaserierna "Farang", "Saknad" och "Rebecka Martinsson" haft premiär och framöver kommer en serie om Jan Guillous Hamilton att visas. Detta samtidigt som man tampas med stora affärsmässiga förluster och för några veckor sedan tappade rättigheterna att sända Allsvenskan till Discovery.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.