Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny försäljningschef på Eventyr

Publicerad: 20 april 2017, 14:51

Nina Jansson, ny säljchef på Eventyr

Nina Jonsson blir ny sälj- och produktionschef på Eventbyrån Eventyr.


Ämnen i artikeln:

Event

Nina Jonsson kommer närmast som vd från Initiativ som nyligen köptes upp av kongressföretaget MCI och har tidigare även arbetat som organisationskonsult på Performax. Innan dess har hon hunnit med att jobba både med ledarskap och förändringsresor på bland annat SJ och Fritidsresor.

I och med rekrytering av Nina Jonsson stärker Eventyr upp sitt team där Niclas Rahm anslöt som kreativ chef tidigare i år.

– Eftersom vi hjälper företag som vill engagera både kunder och medarbetare känns det jätteroligt att få med Nina. Det hon gjort tidigare visar tydligt att hon delar vår vision hur den framtida byrån ska se ut, säger Sofi Franzén, vd på Eventyr i ett pressmeddelande.

Nina Jonsson säger i en kommentar:
– Om jag skulle fortsätta inom eventbranschen så var valet enkelt. Eventyr är en stabil byrå med en fantastisk kultur och en spännande kundportfölj. Det ska bli oerhört roligt att bidra till framtidens utveckling här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Event

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.