Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny försäljningsdirektör på Bauer Media

Publicerad: 9 april 2018, 09:29

Charlotte Lundgren lämnar Discovery Networks Sverige för att bli ny försäljningsdirektör på Bauer Media.


Ämnen i artikeln:

Bauer Media

På Discovery Networks Sverige har Charlotte Lundgren sedan 2016 haft rollen som intäkts- och försäljningsdirektör. Hon kommer att tillträda sin nya tjänst som försäljningsdirektör på Bauer Media den 2 maj.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Charlotte välkommen till Bauer Media som ny försäljningsdirektör. Charlotte har en gedigen kompetens inom media och mycket god insikt i våra kunders och samarbetspartners affär. Med sitt strategiska synsätt och sitt digitala fokus kommer Charlotte ta utvecklingen av vår affär till nästa nivå, säger Staffan Rosell, vd på Bauer Media i Sverige och Finland.

– Det ska bli oerhört spännande att få arbeta hos Bauer Media som är marknadsledare inom ljudunderhållning och ljudannonsering. Dessutom med ett media i stark tillväxt och utveckling. Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med Bauer Medias fantastiska försäljningsorganisation, fortsätta utveckla Bauer Medias kunder framåt, säger Charlotte Lundgren.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bauer Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.