Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny global kommunikationschef på Kinnevikbolaget

Publicerad: 29 april 2020, 10:53

Camilla Hallgren tillträder nu rollen som head of communications på inkubatorn för sociala entreprenörer, Reach for Change.


Ämnen i artikeln:

KinnevikKommunikationschef

Camilla Hallgren har under de senaste två åren varit ansvarig för organisationens pr- och kommunikationsarbete i Sverige och tar nu över ansvaret för den globala kommunikationen.

–  Hennes kunskap och erfarenhet inom både strategi-, kampanj- och varumärkesarbete är oerhört värdefullt för oss i vårt fortsatta arbete. Vi har ett ambitiöst mål om att tiodubbla vår impact till 2030 och jag är övertygad om att Camilla är rätt person för att leda oss genom det kommunikativa arbetet som är en viktig del i att nå dit, säger Sofia Breitholtz, vd Reach for Change i en kommentar.

Som kommunikationschef kommer hon att leda och utveckla Reach for Changes globala kommunikationsstrategi med fokus på pr- och varumärkesbyggande.

– Det är få arbetsplatser som kan erbjuda en så konkret möjlighet att jobba med innovation och entreprenörskap som gör skillnad som vi gör, kommenterar Camilla Hallgren. 

Reach for Change startades 2010 och har via sin inkubator stöttat över 1000 sociala entreprenörer över hela världen och nått 4 miljoner barn. Organisation har ett uttalat mål om att nå 30 miljoner barn till år 2030. 

Camilla Hallgren har tidigare arbetat som pr- och kommunikationskonsult på Mindmakers PR och StrandbergHaage innan hon började på Reach for Change 2018. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KinnevikKommunikationschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.