Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny huvudredaktör för Göteborgs-Postens helgbilaga

Publicerad: 30 augusti 2017, 08:12

Ulf Roosvald blir Göteborgs-Postens nya huvudredaktör för helgbilagan Två Dagar. Han har varit frilansande reportageskribent under de senaste 15 åren och har tidigare även varit en del av fotbollsmagasinet Offsides redaktion.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-Posten

– Det är ett hedersuppdrag och ett drömjobb att få förse Göteborgs-Postens läsare med god helgläsning. Det känns väldigt roligt att Två Dagar återigen ska produceras i GP-huset och jag är oerhört glad över att få förtroendet att leda arbetet framåt, säger Ulf Roosvald, tillträdande huvudredaktör på Göteborgs-Postens helgbilaga Två Dagar i ett pressmeddelande.

Ulf Roosvald har under de senaste tre åren varit kopplad till kommunikationsbyrån Rubrik där han bland annat varit redaktör för Sjöräddningssällskapets magasin Trossen. Han har också arbetat med flera tv-produktioner och gett ut flera böcker.

– Ulf är både en erfaren redaktör och en framstående stilist vilket passar utmärkt när Två Dagar ska fortsätta att utvecklas, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten i en kommentar.

Ulf Roosvald tillträder sin nya tjänst på Göteborgs-Posten den 1:a december och
ansvarar för produktionen av Två Dagar från och med 2018. OTW har kvar produktionsansvaret för tidningen året ut.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Göteborgs-Posten

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.