Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny inköpschef på TV4

Publicerad: 23 november 2015, 13:20

Sofia Schütt blir inköpschef.

Foto: Pressbild.

Sofie Schütt är ny inköpschef på TV4-Gruppen. Tf inköpsansvariga Maria Lidén går tillbaka till sin tidigare tjänst.


Ämnen i artikeln:

CMoreTv-branschenTV4

Hon har arbetat på TV4-Gruppen som senior inköpare sedan i januari. Tidigare har Sofie Schütt haft en motsvarande roll på MTG TV och deras verksamhet i Skandinavien.

– Sofie har en unik kompetens som verkligen behövs i den rådande komplexa rättighetssituationen på marknaden. Jag är glad och stolt över att hon tar sig an uppdraget, det kommer stärka vår inköpsavdelning och vår position på den internationella arenan ytterligare, säger Cathrine Wiernik, programdirektör för allmän-tv på TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

Hon kommer att arbeta för både TV4 och CMore. Ett viktigt uppdrag är att förbättra samordningen inom Bonniers tv-verksamheter.
– Det är väldigt spännande tider just nu. Konkurrensen på marknaden är otroligt stark, men samtidigt har vi en enorm potential med starka linjära kanaler och nya VOD-plattformar på gång. Inköpsavdelningen har en fantastisk kompetents och med starka kontaktnät såväl i Norden som internationellt kommer vi fortsätta driva vår affär uppåt och framåt. Det är en ära att få vara med på denna resa, kommenterar Sofie Schütt.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

CMoreTv-branschenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.