Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny intern kommunikationschef på Danske Bank

Publicerad: 27 augusti 2019, 08:49

Karl Brännström lämnar Svenska Spel för att istället ta över den interna kommunikationen på Danske Bank Sverige.


Ämnen i artikeln:

Danske Bank

Karl Brännström har de senaste nio åren jobbat på Svenska Spel, dels som digital producent men också som teamledare för den interna kommunikationen. Nu tar han klivet över till Danske Bank där han får övergripande ansvar för bolagets internkommunikation.

– Jag ser verkligen fram emot att ansluta mig till det vassa teamet på Danske Bank. Det är som att de har en egen kommunikationsbyrå i banken, vilket jag förstått skiljer sig mot de övriga bankerna. Det som jag även mer gillar är att Danske Bank tänker som en startup, de har ett snabbt tempo vilket blir mer och mer nödvändigt för dagens företag, säger Karl Brännström i ett pressmeddelande.

Karl Brännström tillträder sin nya tjänst i början av oktober.

– Banksektorn och Spelsektorn har liknande utmaningar med regleringar och nya affärsmodeller som påverkar både kunder och medarbetare. Danske Bank har ett starkt digitalt fokus och våra medarbetare vill konsumera information på ett smartare och mer tillgängligt sätt. Karl-Johan kommer med sin kompetens lyfta kommunikationen ytterligare ett snäpp, säger Anna Erman Ojde, kommunikationsdirektör på Danske Bank Sverige.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Danske Bank

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.