Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef för Tallink Silja

Publicerad: 22 april 2020, 09:46

Tallink Silja värvar Erika Janson till rollen som kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Tallink Silja LineKommunikationschef

Erika Janson har arbetat med kommunikation, politisk påverkan och opinionsbildning i 15 år och kommer närmast från rollen som kommunikationschef hos intresseorganisationen Skattebetalarna. Innan dess var hon nordisk public affairs-chef för det brittiska spelbolaget Betfair, och har tidigare i karriären jobbat som lobbyist i Bryssel och inom flertalet av EU-institutionerna, bland annat för Moderaterna i Europaparlamentet.

–  Det känns otroligt roligt att få kliva in som kommunikationschef på Tallink Silja, inte minst i dessa utmanande tider. Varje år åker närmare 10 miljoner personer med någon av Tallink Siljas fartyg, och siffrorna kommer förhoppningsvis fortsätta öka post-Corona när allt fler ser värdet av att semestra i närområdet, säger Erika Janson i en kommentar. 

– Vi är väldigt glada över att få välkoma Erika till Tallink Silja. Erika har en gedigen bakgrund inom kommunikation, public affairs, marknadskommunikation och politik som är spännande och kommer att tillföra ett stort värde för Tallink Silja, säger Marcus Risberg, vd för Tallink Silja AB.

Tallink Silja AB ingår i Tallink Grupp som är noterat på Tallinnbörsen. Bolaget sysselsätter 7400 personer i sex länder varav ungefär 1100 personer i Sverige.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News