Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på BRA

Publicerad: 28 september 2018, 09:20

Efter sju år hos BRA blir Emma Sandsjö kommunikationschef för Mälardalens högskola. Jim Hofverberg som funnits i bolaget det senaste året tar därmed över rollen som kommunikationschef med start den första oktober.


Ämnen i artikeln:

BRA

– Jag är glad att Jim Hofverberg tackat ja till uppdraget som vår nya kommunikationschef. Jim har arbetat hos oss med ansvar för externkommunikation, PR och sociala medier sedan förra sommaren och har med sig en gedigen erfarenhet som kommunikationsansvarig för bland annat Min Stora Dag, TUIfly Nordic och som PR-konsult, säger Christian Clemens som är vd för inrikesflygbolaget BRA i en kommentar och fortsätter:

– Samtidigt är det tråkigt men förståeligt att Emma valt att gå vidare till nya spännande utmaningar. Jag har verkligen uppskattat Emmas arbete som på många sätt starkt bidragit till att BRA skapat en stark position för varumärket.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BRA

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.