Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Göteborg & Co

Publicerad: 22 oktober 2018, 14:40

Foto: Pressbild/Göteborg & CO, Bakgrund: Victor Zackrisson/Göteborg & Co

Andrea Jovell tillträder som kommunikationschef på Göteborg & Co.


Ämnen i artikeln:

Göteborg & Co

Göteborg & Co har som uppgift att marknadsföra Göteborg som turist- och evenemangsstad, och är moderbolag till klustret Turism, Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår, ägt av Göteborgs stad.

– Göteborg är en attraktiv destination med det offensiva målet om att fördubbla turismen till 2030. Med satsningar både på inarbetade och nya marknader öppnar sig Göteborg ännu mer mot världen. Vår kommunikation och Göteborgs erbjudande skapar möjligheter för människor att mötas och umgås, att människor trivs och gillar varandra är grunden för en hållbar besöksnäring, säger Andrea Jovell i ett pressmeddelande.

Andrea Jovell har lång erfarenhet från ett flertal olika bolag och företag, och har bland annat roller såsom biträdande regionchef på Svenskt Näringsliv och partner samt seniorkonsult i Gullers Grupp Göteborg.

Ämnen i artikeln:

Göteborg & Co

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.