Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Plan

Publicerad: 17 december 2015, 15:48

Johan Bååthe går till Plan Sverige.

Foto: Press

Johan Bååthe lämnar Intellecta Corporate efter tio år. Nu blir han insamlings- och kommunikationschef på barnrättsorganisationen Plan.


Ämnen i artikeln:

Intellecta CorporateKommunikationschefPlan Sverige

Johan Bååthe får det yttersta ansvaret för alla insamlingar mot både företag och allmänhet samt all kommunikation. På Intellecta Corporate har han arbetat som senior kommunikationsrådgivare med försäljnings- och affärsutvecklingsansvar.

Han har tidigare arbetat med biståndsprojekt i Kenya och som medlem av styrelsen i biståndsorganisationen AMREF Nordics.

– Det känns väldigt spännande att få vara med och utveckla ett så viktigt arbete som barns rättigheter i världen tillsammans med duktiga medarbetare. Jag har arbetat med kommunikation, marknadsföring och varumärkesfrågor inom näringslivet i snart 20 år och är övertygad om att mina kunskaper och erfarenheter verkligen kan bidra till Plans Internationals verksamhet, säger Johan Bååthe i en kommentar.

Rollen som insamlings- och kommunikationschef är ny.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News