Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Plan

Publicerad: 17 december 2015, 15:48

Johan Bååthe går till Plan Sverige.

Foto: Press

Johan Bååthe lämnar Intellecta Corporate efter tio år. Nu blir han insamlings- och kommunikationschef på barnrättsorganisationen Plan.


Ämnen i artikeln:

Springtime-IntellectaKommunikationschefPlan Sverige

Johan Bååthe får det yttersta ansvaret för alla insamlingar mot både företag och allmänhet samt all kommunikation. På Intellecta Corporate har han arbetat som senior kommunikationsrådgivare med försäljnings- och affärsutvecklingsansvar.

Han har tidigare arbetat med biståndsprojekt i Kenya och som medlem av styrelsen i biståndsorganisationen AMREF Nordics.

– Det känns väldigt spännande att få vara med och utveckla ett så viktigt arbete som barns rättigheter i världen tillsammans med duktiga medarbetare. Jag har arbetat med kommunikation, marknadsföring och varumärkesfrågor inom näringslivet i snart 20 år och är övertygad om att mina kunskaper och erfarenheter verkligen kan bidra till Plans Internationals verksamhet, säger Johan Bååthe i en kommentar.

Rollen som insamlings- och kommunikationschef är ny.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.