Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Preem

Publicerad: 13 december 2018, 13:09

Ulrika Fager tillträder som kommunikationschef på drivmedelsbolaget.


Ämnen i artikeln:

Preem

Ulrika Fager kommer senast från en chefsroll på Swedavia, där hon ansvarat för avdelningen Medierelationer och kriskommunikation.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Ulrika Fager till Preem och vårt kommunikationsteam. Preem vill vara ledande i omställningen mot ett mer hållbart samhälle och i den förändringen är kommunikation en viktig pusselbit. Ulrika kommer med sin erfarenhet och bredd inom kommunikationsyrket att bidra i detta arbete, säger Petter Holland, vd Preem i ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Preem. För mig handlar kommunikationsyrket om att påverka i viktiga frågor. Just nu är den viktigaste frågan för alla företag hur man kan bidra till en mer hållbar framtid. Preem är ett av de bolag som går i bräschen inom hållbarhet både i handling och i sin kommunikation. Att få vara en del av det arbetet känns både spännande och bra på riktigt, kommenterar Ulrika Fager, ny kommunikationschef på Preem.

Ämnen i artikeln:

Preem

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.