Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Schibsted Growth

Publicerad: 20 december 2018, 14:21

Dora Streiffert Tolstoy tillräder som kommunikationsschef på Schibsted Growth.


Ämnen i artikeln:

Schibsted Growth

Dora Streiffert Tolstoy kommer senast från rollen som vd på pr-byrån Trigger Stockholm. Hon har innan dess tjugo års erfarenhet inom kommunikation och varumärkesutveckling både från Sverige och utomlands, bland annat som cmo på MindApps, head of sustainability på Jung och retail marketing manager på Nike Denmark. Senaste åren har hon jobbat allt mer med startupsektorn.

– Vi är verkligen glada över att Dora ansluter till oss på Growth. Hon har stor erfarenhet av både värdeskapande kommunikation och utveckling av nya bolag, som är centrala områden för vår verksamhet, säger Martin Frey, vd på Schibsted Growth, i ett pressmeddelande.

Inom mediekoncernen Schibsted Growth finns idag ett tjugotal tillväxtbolag med tillsammans över 700 medarbetare, bland annat Kundkraft, Compricer, Hygglo, Let´s deal, Prisjakt och Lendo.

– Att arbeta med våra fantastiska entreprenörer tillsammans med teamet här på Growth är verkligen jättekul. Men lika viktigt är ju att lyfta Schibsteds erbjudande som investerare bland startups. Vi tillför inte bara finansiella medel utan kan ge så mycket mer genom våra medier och effektiv marknadsföring på våra marknadsplatser, som t ex Blocket. Startups är ofta i stort behov av rådgivning och expertkunskap också, där vi kan komma in. Jag hoppas kunna fortsätta med att bidra till både Schibsteds och våra entreprenörers framgång inom tillväxt, hållbarhet och engagerande kommunikation, säger Dora Streiffert Tolstoy.

Ämnen i artikeln:

Schibsted Growth

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.