Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Schibsted Media

Publicerad: 24 maj 2018, 12:04

Johan Lindbladh lämnar rollen som CXM-chef och affärsutvecklare i Schibsted Growth för att bli kommunikationschef på Schibsted Media.


Ämnen i artikeln:

SchibstedSchibsted Media

Johan Lindbladh efterträder därmed Fredrik Lindén som efter många år i Schibsted lämnade sin position tidigare i år.

Tidigare i karriären har Lindbladh bland annat jobbat som managementkonsult inom strategi och affärsutveckling.

– Jag tror att mina år inom Schibsted hittills med både strategiska och operativa uppdrag kommer att vara en stor fördel i rollen, eftersom jag redan kan eller förstår flera delar av verksamheten och affären inifrån. Att jag har byggt upp ett nätverk internt - och har ett hjärta som redan slår för Schibsted ger mig också ett mycket bra utgångsläge för jobbet, säger Johan Lindbladh i ett pressmeddelande.

Som affärsutvecklare på Schibsted Growth har han fokuserat på bolagets personal finance-bolag som Lendo, Compricer, Kundkraft och Kreddy.

– I Schibsted har vi många starka varumärken och discipliner. Men framöver ser vi ett ännu större behov av samarbete på tvärs - och att vi jobbar tillsammans som en enhet mot gemensamma mål. Det är en förutsättning för att vi ska lyckas, och här blir kommunikation ett mycket viktigt nyckelverktyg. Kommunikation representerar på många sätt själva limmet i Schibsted Media-matrisen – det som knyter oss samman så att vi förstår varandra på tvärs i organisationen, säger Raoul Grünthal, vd för Schibsted Media.

Johan Lindbladh tillträder på sin nya position den 1 september, men kommer innan dess vara aktiv på deltid i sin nya position.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SchibstedSchibsted Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.