Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Storytel

Publicerad: 7 december 2018, 10:19

Foto: Janne Naess

Dan Panas tillträder som kommunikationsschef på ljudbokstjänsten Storytel.


Ämnen i artikeln:

Dan PanasStorytel

Dan Panas kommer senast från Mindmakers PR, där han varit senior strateg och kreativ chef. Innan dess har har jobbat i elva år på Discovery Networks, där han haft rolller såsom presschef och kommunikationsdirektör.

– Jag trivdes helt fantastiskt på Mindmakers, som är ett bra ställe med otroligt skickliga medarbetare där både vänskap och människor växer. Men den här unika möjligheten att få vara med på Storytels resa är helt enkelt en dröm för mig. Storytel har revolutionerat vår upplevelse av boken, läsning och storytelling. Mindmakers har stor förståelse för mitt beslut och vi skiljs åt som vi möttes första gången, med värme och respekt, säger Dan Panas till Dagens Media.

– Storytel trivs som allra bäst när vi är i ständig utveckling och växer som nu. Vi etablerar oss på fler marknader och tar fram nya tjänster som varje dag ska tillfredsställa våra kunders behov. Det kräver förstås också att vår kommunikation och storytelling hela tiden utvecklas. Vi hälsar Dan varmt välkommen till oss. Hans gedigna erfarenhet blir ett värdefullt tillskott för Storytel och för kommunikationsavdelningens strategiska och operativa arbete, säger Jonas Tellander, grundare och vd på Storytel, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Dan PanasStorytel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.