Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Tre

Publicerad: 28 maj 2018, 09:19

Mårten Lundberg lämnar Reformklubben för att bli ny kommunikationschef på Tre.


Ämnen i artikeln:

Mårten LundbergTre

På Reformklubben har Mårten Lundberg haft en roll som byråchef. Tidigare i sin karriär har han bland annat varit vd för pr- och pa-byrån Grayling samt kreativ chef på Cohn & Wolfe.

Nu tar han alltså över som kommunikationschef på telekombolaget Tre.

– Jag slogs direkt av energin och stämningen på Tre. Utmaning, innovation och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och olika branscher, säger Mårten Lundberg i ett pressmeddelande.

I uppdraget ingår att utveckla både den interna och externa kommunikationen samt arbete inom pr, public affairs och hållbarhetsfrågor. Lundberg tillträder sin tjänst efter midsommar.

– Mårten har redan blivit ett viktigt stöd till ledningen i olika kommunikationsfrågor. Uppdraget är att få Tre ännu mer engagerad i det offentliga samtalet och stärka relationerna och dialogen med våra viktigaste målgrupper, säger Johan Johansson, vd på Tre.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mårten LundbergTre

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.