Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationschef på Vattenfall

Publicerad: 22 december 2015, 10:09

Karin Lepasoon.

Foto: Pressbild.

Karin Lepasoon är ny chef för kommunikation på Vattenfall. Hon efterträder Ivo Banek som lämnar energibolaget.


Ämnen i artikeln:

SkanskaVattenfallKommunikationschef

Karin Lepasoon kommer närmast från Nordic Capital där hon ansvarade för bolagets hållbarhetsarbete. Tidigare har hon haft kommunikationsroller på flera bolag, som Skanska och Gambro.
– Jag känner mig verkligen nöjd med att vi har kunnat rekrytera en av de största talangerna inom kommunikationsområdet i Sverige. Karin blir ett värdefullt tillskott för organisationen och för vår förmåga att hantera framtida utmaningar. Jag vill hälsa henne välkommen till Vattenfall och ser fram emot ett gott samarbete, kommenterar Vattenfalls vd Magnus Hall.

Hon efterträder Ivo Banek som varit chef för kommunikation på Vattenfall sedan 2012. Han går vidare för att "fortsätta karriären utanför Vattenfall" enligt pressmeddelandet.
– Vattenfall spelar en viktig roll både i Sverige och i Europa och det känns oerhört spännande – inte minst från ett kommunikationsperspektiv. Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen och att få vara med på en intressant resa, säger Karin Lepasoon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.