Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationsdirektör för Fazer Food Services

Publicerad: 5 december 2018, 09:58

Alexandra William-Olsson är ny kommunikationsdirektör för Fazer Food Services från den 9 januari 2019.


Alexandra William-Olsson  har länge arbetat med kommunikation, varumärkesprofilering, pr och public affairs. Senast kommer hon från rollen som kommunikationschef på OKQ8 Scandinavia, och har tidigare arbetat bland annat som pr-ansvarig på hamburgerkedjan Max.

I den nya rollen blir Alexandra William-Olsson en del av Fazer Food Services Sveriges ledningsgrupp och rapporterar till vd Joakim Nilsson.

"Jag ser verkligen fram emot att börja på Fazer Food Service. Företaget har en viktig roll inom hållbar matupplevelse för många människor och jag ser fram emot att ta kommunikationen till nästa nivå", säger Alexandra William-Olsson.

"Vi är Sveriges ledande måltidsleverantör med stort fokus på tillväxt och att erbjuda hållbar mat av hög kvalitet till våra gäster och brukare. Alexandra har med sin bakgrund helt rätt förutsättningar för att vidare driva och utveckla Fazer Food Services synlighet på den svenska marknaden, säger Joakim Nilsson, vd för Fazer Food Services.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.