Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kommunikationsdirektör på Axfood

Publicerad: 16 maj 2018, 07:18

Sara Kraft Westrell blir ny kommunikationsdirektör på Axfood. Hon tar även plats i företagsledningen.


Ämnen i artikeln:

Axfood

Tidigare i karriären har Sara Kraft Westrell jobbat som kommunikationsrådgivare på Kreab, kommunikationsdirektör på Hexagon, kommunikationsdirektör på JB Education AB och närmast som informations- och IR-direktör på Clas Ohlson.

– Vi är glada över att få välkomna Sara till Axfood. Saras goda ledarskap och breda erfarenhet kommer att vara till stor nytta när det gäller att uppfylla Axfoods mission om att alla ska kunna dela glädjen för prisvärd, bra och hållbar mat och bidra på ett positivt sätt till våra kedjors fortsatt starka utveckling, säger Klas Balkow, vd och koncernchef för Axfood.

Sara Kraft Westrell tillträder sin nya tjänst senast den 1 november 2018.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Axfoods kommunikationsteam och företagsledning fortsätta det fina arbete som idag bedrivs för att öka kunskapen och kännedomen om Axfood och koncernens olika varumärken. Det ska samtidigt bli spännande att få vara med och bidra till att utveckla bolaget framöver, säger Sara Kraft Westrell.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Axfood

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.