Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny kommunikationsdirektör på SJ

Publicerad: 15 Januari 2019, 09:21

Den 1 april tillträder Mats Almgren som ny kommunikations- och försäljningsdirektör för SJ-koncernen.


Ämnen i artikeln:

SJ

Mats Almgren kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef på Telenor. Tidigare i karriären har han bland annat varit vd på Canal Digital och vd på NEC Scandinavia.

– Jag är glad att vi med Mats får en stark ledare med lång erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete och som framgångsrikt arbetat med att utveckla nya affärer samt digitala tjänster. Med en samlad kommunikation och marknadsföring kan vi fortsätta utveckla vår kommunikation med omvärlden, koordinera våra budskap i alla våra kanaler för att öka försäljningen och förbättra vårt varumärke med större kraft, säger Crister Fritzson, SJs vd och koncernchef.

– SJ är ett framgångsrikt företag som ligger långt fram i sin digitala kommunikation och försäljning. Det är väl känt att tåget är det miljömässigt bästa valet när det gäller resor, så jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och utveckla SJ, så att tåget blir det självklara alternativet för fler, säger Mats Almgren.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SJ

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.