Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kundansvarig projektledare på UMG

Publicerad: 10 januari 2019, 15:41

Marcus Sundberg blir kundansvarig projektledare på fullservicebyrån UMG inom affärsområdet Shopping Experience.


Ämnen i artikeln:

UMG

Marcus Sundberg kommer senast BrandEcho, där han haft rollen som projektledare. Innan dess har han 14 års erfarenhet av säljdrivande kommunikation på byråsidan, bland annat från byråerna Kliir och Otto Stockholm Proximity.

- Vi upplever just nu stor framgång i vårt arbete att hjälpa våra kunder att vinna i retail. Så att få ombord Marcus med hans erfarenhet, kompetens och personlighet blir ett kraftfullt tillskott till vår organisation och kunder, säger Anders Olsson, vd på UMG, i ett pressmeddelande.

- Jag har följt UMG under flera år och är väldigt glad över att ansluta för att bidra med nya infallsvinklar och vara med att utveckla byråns erbjudande in i framtiden. Det som lockade med UMG var deras unika kompetens inom Shopping Experience, men även en fantastisk spännande kundlista så klart. Deras syn på prisvärdhet i kombination med hög servicegrad är också något som är ordentligt köparvänlig, vilket är något jag tror det behövs mer av, kommenterar Marcus Sundberg.

Ämnen i artikeln:

UMG

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.