Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kvartett till R/GA

Publicerad: 6 september 2013, 06:54

R/GA har fått två nytillskott till kontoret i Stockholm: Maria Sarhammar, account director, och Filip Williamsson, experience designer.


Maria Sarhammar har rekryterats som account director. Hon kommer att leda och driva några av byråns kunder, samt arbeta med byråns tillväxt och nykundsbearbetning. hon har mångårig byråerfarenhet och kommer närmast från Mobiento där hon har arbetat med kunder som H&M, EF, ICA och Systembolaget.

Filip Williamsson har rekryterats som experience designer hanhar sin utbildning från civilingenjörsprogrammet "Interaktion och Design" på Umeå Universitet och har en passionerad och gedigen erfarenhet av interaktionsdesign. Med internationella utmärkelser i bagaget för hans jobb med bl.a. VW "Testdrive" och WWF "The Black out Banner" kommer Filip senast från Mobiento där han jobbat med kunder så som Systembolaget, Volvo Cars och EF.

Markus Ullmark har anställts som Senior Open Standards Developer. Markus kommer närmast från 24HR där han jobbat som Lead Developer med kunder som Absolut, Stödlinjen, Scan och Fris. Markus har lång erfarenhet av att arbeta med både front-end och back-end. Han kommer förstärka R/GA Stockholms teknikteam med kunskap inom HTML5, CSS3, Node.js, JavaScript, ASP.NET och C#.

Henrik Sundqvist ansluter till design-teamet.  Han är nyligen  utexaminerad från Berghs 2-åriga grafiska design-program. Som en del i ett internationellt samarbete för praktikplatser (Internship) mellan Berghs och R/GA har Henrik fått ett "internship" på Stockholmskontoret.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.