Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny kvintett förstärker Garbergs

Publicerad: 28 oktober 2019, 13:51

Hugo Albrektson, Maja Stampe, Sofia Gustafsson, Iris Rylander och Carl Bräutigam ansluter till Garbergs.


Ämnen i artikeln:

Garbergs

Det senaste året har för reklambyrån Garbergs varit ett år av omställning. Nu presenterar byrån fem nyförvärv som ska bredda byråns erbjudande.

Plannern Hugo Albrektson har de senaste sju åren jobbat med strategi och kommunikation på 360i London och Grey i New York.

Copywritern Maja Stampe och art directorn Sofia Gustafsson kommer direkt Berghs men har under studietiden jobbat på både Volt och Nord DDB. Som studenter har kreatörsduon prisats i One Show, New York Festivals och Cannes Future Lions.

Iris Rylander kommer närmast från en utbildning på Hyper Island men har tidigare praktiserat på Garbergs och produktionsbolaget Slutet Är Nära. Hon kommer att jobba med byråns filmerbjudande.

Slutligen rekryterar Garbergs Carl Bräutigam som ny ateljeassistent.

– Det känns fantastiskt att få presentera så många nya, begåvade kollegor på en gång, säger Mehrnaz Bejne, VD på Garbergs. Extra roligt är också att alla sedan dag ett är igång med befintliga och nya uppdrag.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Garbergs

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.