Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny ledarduo på JCP

Publicerad: 21 september 2017, 09:09

Anne Caroline Båmstedt och Teresa Palmquist.

JCP tillsätter en Sverigechef och en ny chef för JCPr.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJCPJcpr

JCP (Just Cruzin ́ Production) Sverige, del av kommunikationskoncernen JCP Nordic, får ny ledning sedan den gamla hoppade av tidigare i år. Anne Caroline Båmstedt ansluter som ny chef för JCPr och Teresa Palmquist blir Sverigechef för JCP.

Teresa Palmquist kommer senast från Uppsala kommun där hon var kommunikationsdirektör med ansvar för kommunikationsstaben om drygt 100 medarbetare. Tidigare har Teresa Palmquist varit marknadschef på Egmont, projektledare på Grey samt nordisk marknads- och kommunikationsdirektör för Ernst & Young.

JCP finns i hela Skandinavien och är absolut störst i Norge. Att etablera sig i Sverige har inte gått lika fort. Det ska Teresa Palmquist ändra på.
– Jag är stolt över att vara en del av Just Cruzin ́ Production. Som Sverigechef får jag möjligheten att leda en fantastisk grupp av PR- och eventproffs på en jättespännande kryssning. Nu ska vi utveckla vårt erbjudande och bli kända för våra starka idéer, vårt nordiska erbjudande och vår gemensamma företagskultur. Vi har extremt höga tillväxtambitioner, säger Teresa Palmquist i ett pressmeddelande.

Anne Caroline Båmstedt tar över pr-byrån JCPr. Hon har tidigare arbetat på AxiCom PR, MSL och Abby Priest.
– Efter drygt 10 år som pr-konsult på olika typer av kommunikationsbyråer känns det otroligt roligt att få använda den erfarenheten till att leda JCPr. Bland annat kommer jag ta vara på den ökade efterfrågan på genuin PR, som har uppstått till följd av de senaste årens integrering av reklam och PR. Mitt mål är att JCPr ska bli kända som en av Sveriges bästa PR-byråer. Med ett så starkt erbjudande redan idag, engagerade medarbetare och en välfungerande nordisk koncern i ryggen ser jag inga hinder för det. Det blir en actionladdad tid för oss, säger hon.

Johan Hult är kvar som chef för JCP event.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJCPJcpr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.