Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny ledning på Gullers Grupp Stockholm

Publicerad: 23 april 2018, 09:31

Ulf Dahlkvist och Liselott Törngren.

Liselott Törngren ersätter Ulf Dahlqvist som leveransansvarig på Gullers Grupp i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

För en vecka sedan presenterade Gullers Grupp en ny ledning bestående av Ing-Marie Olofsdotter, Hemming Lindell och Johan Yilmaz.

Nu byter man ledning även på Stockholmskontoret där Ulf Dahlqvist tar klivet ned från rollen som byråchef och återgår till en tjänst som senior partner, styrelseledamot och konsult. Han ersätts av Liselott Törngren som arbetat som seniorkonsult på bolaget sedan 2017. Tidigare i karriären har hon bland annat varit delägare i C/O Törngrens och senior konsult på Rewir & Unreel.

Liselott Törngren blir bland annat ansvarig för leveransorganisationen.

– Jag sökte mig till Gullers Grupp för snart ett år sedan för att jag från utsidan sett hur byrån växt från en mindre med fokus på public affairs till en fullservicebyrå som plötsligt konkurrerade med de bästa på alla områden. Jag har inte ångrat mig en enda sekund. Den kompetens som finns i hela Gullers Grupp och på kontoret i Stockholm är mäkta imponerande och jag ser verkligen fram emot att ta ett ökat ansvar och skapa förutsättningar för att fortsätta ligga i framkant, säger Liselott Törngren

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.