Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny ledning på Min Stora Dag

Publicerad: 21 september 2018, 06:56

Från vänster: Alexandra von Melen, Jennifer McShane, Malin Lourié och Linda Engholm

Foto: Robert Fröberg/Min Stora Dag

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag gör tre rekryteringar och får ny ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

Jennifer McShane

Organisationen Min Stora Dag  anordnar aktiviteter och uppfyller önskningar åt barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Organisationen, som har cirka 300 volontärer och 16 anställda, får nu en ny ledningsgrupp. Förutom nytillrädde generalsekreteraren Jennifer McShane, består den av:

Alexandra von Melen, som tillträder som insamlings- och marknadschef. Alexandra von Melen har över 10 års erfarenhet i insamlingsbranschen, senast från Cancerfonden där hon var medieansvarig. Hon har tidigare arbetat inom mediebranschen och varit med att starta TV-kanalen TV4 Sport efter många år på kvällstidningen Expressen.

Linda Engholm, som tillräder som projektchef. Linda Engholm avslutar sin nuvarande roll som Eventchef på TV4 och Bonnier broadcasting i november. Linda har arbetat för TV4 i nästan 25 år och förutom de senaste 12 åren med event så har hon arbetat inom marknad, försäljning och programproduktion.

Malin Lourié, som tillträder som kanslichef. Malin Lourié har senast varit chef för den interna ekonomicentralen på Studiefrämjandet riksförbundet. Dessförinnan har hon jobbat som ekonomiansvarig på ett flertal mindre bolag. Hon har jobbat med ekonomi och administration i 20 år.

– Det är ett oerhört kompetent, mångfacetterat och inte minst peppat team som nu kliver in. Ett dreamteam som med all sin erfarenhet, sin stora entusiasm och vilja kommer bidra till att hjälpa denna viktiga organisation att ta nästa kliv i sin utveckling. Fler ska få kännedom om vad vi gör och fler barn ska få chans till en Stor Dag, säger Jennifer McShane.

Ämnen i artikeln:

Jennifer McShane

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.