Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknads- och försäljningschef på Tradera

Publicerad: 28 juni 2017, 08:32

Pierre Norberg blir ny marknads- och försäljningschef på Tradera.


Ämnen i artikeln:

Tradera

Pierre Norberg har de senaste två åren varit försäljningschef på Tradera, en tjänst som nu utvidgas. Innan tiden på Tradera arbetade han med marknadsföring och försäljning för flera av  L'Oréals varumärken.

– Det känns väldigt roligt att få ta en större del i Traderas varumärkesarbete och vara med på den här resan. Tradera är ett spännande varumärke med enorm potential, säger Pierre Norberg om den nya tjänsten som marknads- och försäljningschef.

– Det som är både vår utmaning och vår styrka är att vi är en sajt som har något för alla. Därför satsar vi nu stort på att skapa en digital, personaliserad dialog med våra kunder med hög relevans och timing i alla våra marknadsföringskanaler, fortsätter han.

Traderas vd Stefan Öberg är belåten med rekryteringen.

– Jag är väldigt nöjd med att vi har förstärkt marknadsteamet med Pierre Norberg som ny marknads- och försäljningschef. Pierre besitter en enorm kompetens, inte minst om varumärket och den resa vi gjort. Nu blickar vi framåt och fokuserar fullt på vår förändringsresa, berättar han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tradera

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.