Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ny marknadschef hos Svenssons i Lammhult

Publicerad: 9 Januari 2019, 10:54

Bon-Hee Jones Svensson

Bon-Hee Jones Svensson börjar som marknadschef hos möbelföretaget Svenssons i Lammhult och kommer närmast från byggbranschen och Inwido Sverige AB där hon jobbade som marknadschef i drygt tre år.


Ämnen i artikeln:

Marknadschef

Bon-Hee Jones Svensson har över 20 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation med bland annat TV4, Komm och Dagens Industri som tidigare arbetsgivare.

– Vi har varit utan marknadschef i 1,5 år så vi har ett uppdämt behov som Bon-Hee kommer fylla och hon är varmt välkommen och efterlängtad. Bon-Hee har en gedigen erfarenhet inom sin profession och även inom andra branscher som jag tror vi kommer ha stor glädje av säger vd:n Jörgen Bitzekis i en kommentar

Bon-Hee Jones Svenssom tar också en plats i Svenssons i Lammhults ledningsgrupp och kommer därför att få en nyckelrolli teamet med mål att utveckla Svenssons för tillväxt och en lönsam framtid.

– Så roligt att få vara en del av det starka teamet på Svenssons i Lammhult. Ska bli spännande att lära mig en helt ny bransch, mycket mer om detaljhandeln och få "äga" hela kundresan säger Bon-Hee Jones Svensson som kommer utgå från huvudkontoret i Lammhult i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Marknadschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.