Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadschef på City Gross

Publicerad: 17 mars 2020, 14:07

Håkan Wulff får den nyinrättade rollen som marknads- och försäljningschef på CityGross

City Gross rekryterar Håkan Wulff till den nya tjänsten som försäljnings- och marknadschef. Han får därmed ansvar över City Gross varumärke och marknadsföring kopplat till försäljning.


Ämnen i artikeln:

City GrossMarknadschef

Håkan Wulff har flera års erfarenhet inom detaljhandel och dagligvaruhandeln han har haft ledande befattningar inom Åhléns och kommer senast från Coop där han tidigare varit försäljnings- och marknadschef samt kommersiell chef för Coop CBS (Butiker & Stormarknader).

Håkan Wulff tillträder tjänsten den 20 april.

– På kort sikt ska vårt kunderbjudande bli tydligare, både i butiken och det vi sänder ut rent kommunikativt till kunderna. Vi är en aktör att räkna med, men precis som alla kedjor måste vi följa kundernas nya beteenden för att lyckas med vår affär. Vi ska vara förstavalet på den lokala marknaden, säger han i ett pressmeddelande: 

Anders Wennerberg, vd på City Gross kommenterar: 

– Vi ser fram emot att Håkan börjar hos oss. Med sin gedigna bakgrund från branschen kommer han att förstärka vår organisation och City Gross utveckling framöver. Som ny försäljnings- och marknadschef ser vi också att Håkan och hans organisation kommer att ha ett tydligare helhetsansvar för vårt varumärke och sambanden mellan marknadsföring och försäljning, säger Anders.

Till och med 20 april går City Gross vd Anders Wennerberg in som tf försäljnings- och marknadschef. Henrik Weiden kommer helt fokusera på sitt nya uppdrag som försäljningsdirektör för externa kunder på Bergendahls Food.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

City GrossMarknadschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.