måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadschef på Mastercard

Publicerad: 17 augusti 2017, 14:29

Malin Berge.

Malin Berge blir ny marknadschef på Mastercard i Norden och Baltikum. Samtidigt tar hon plats i den lokala ledningsgruppen.

Ämnen i artikeln:

Mastercard

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


Närmast kommer Malin Berge från en roll där hon har lett Mastercards globala retailteam. Det nya uppdraget innebär att fortsätta utveckla företagets varumärke genom marknadsföring av Mastercards produkter och tjänster. Mer konkret kommer hon bland annat jobba med den digitala betalningsplattformen Masterpass, kontaktlösa betalningar och upplevelseprogrammet Priceless Cities.

– Det känns otroligt spännande att få fortsätta att utveckla ett så innovativt varumärke som Mastercard på lokal nivå efter fler års internationellt arbete inom bolaget. Jag ser fram emot att tillsammans med det lokala marknadsteamet ta vår marknadsföring av digitala betalningar samt mer traditionella produkter och tjänster till en ny nivå i Norden och Baltikum i nära samarbete med våra kunder och partners, säger Malin Berge, marknadschef på Mastercard i Norden och Baltikum, i ett pressmeddelande.

I bagaget har Malin Berge bland annat erfarenhet från en roll som chef för kort- och betalningslösningar på Ica Banken och marknads- och säljansvarig för kort och betala på Ica Banken. Hon har två år i rad, 2014 och 2015, utsetts till en av Sveriges toppledare under 36 år av chefsorganisationen Ledarna.

– Malin har ett genuint driv kring innovation, digital kommunikation och marknadsföring samt en bred kompetens inom betalningslösningar från hennes mångåriga arbete inom branschen, både i Sverige och internationellt. Med henne på plats är jag övertygad om att vi kommer att stärka Mastercards varumärke ytterligare i den nordiska och baltiska regionen, säger Sasha Krstic, regionchef Mastercard Norden och Baltikum.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev