Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadschef på Nordnet

Publicerad: 5 februari 2020, 08:53

Henrik Edström har utsetts till ny marknadschef för Nordnets svenska verksamhet. Han tillträder sin tjänst senast i slutet av mars 2020.


Ämnen i artikeln:

Nordnet

Henrik Edström leder i dag ett team på Swedbank som ansvarar för lokala marknadsaktiviteter, event och sponsring inom den svenska bankverksamheten. Tidigare har Henrik bland annat arbetat som PR-chef på Nordnet mellan 2016-2018, samt på SAS och Nordea. På Nordnet kommer han i egenskap av marknadschef bli ansvarig för alla aktiviteter som rör marknadsföring samt relationsbyggande med befintliga kunder.

– Jag ser fram emot att i rollen som marknadschef förvalta Nordnets varumärke som en digital utmanare inom bankvärlden. Bolaget är på rätt spår med ny sajt och flera spännande produktlanseringar i ryggen, och det ska bli oerhört spännande att få vara med på tillväxtresan, säger Henrik Edström, tillträdande marknadschef för Nordnet i Sverige i en kommentar. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nordnet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News