Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadschef på Retriever

Publicerad: 18 maj 2016, 07:50

Foto: Pressbild/Retriever

Mari Lagberg har en bakgrund på Lunarstorm. Nu ska hon stärka Retrievers varumärke i Norden i nya rollen som marknadschef.


Ämnen i artikeln:

BisnodeRetriever

Mari Lagberg utbildade sig i pr och kommunikation på Berghs innan hon blev marknadsansvarig på forna sociala medie-jätten Lunarstorm. Hon kommer nu senast från Bisnode, där hon jobbade som marknadschef. Nu tar hon alltså samma roll på Retriever – och det känns helt rätt, säger hon i ett pressmeddelande.
– Retriever är ett spännande företag som agerar i en framtidsbransch vilket passar mig alldeles utmärkt. Jag har själv varit kund hos Retriever under lång tid och följt företagets positiva utveckling på nära håll. Jag ser väldigt mycket fram emot att axla denna roll och bidra till Retrievers fortsatta framgångar, säger Mari Lagberg.

Robert Söderling, ceo på Retriever:

– Vi är jätteglada att Mari har kommit till oss på Retriever. Hon har ett starkt förändringsdriv, tydligt kundfokus och ett stort varumärkeshjärta vilket är precis det Retriever behöver för att fortsätta stärka sin position på den svenska marknaden.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

BisnodeRetriever

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.