Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadschef ska få GodEl att växa

Publicerad: 22 mars 2021, 08:53

Maria Grabe

Marie Grabe är ny marknads- och kommunikationschef på elbolaget GodEl.


Ämnen i artikeln:

GodEl

GodEl startade som en uppstickare på elmarknaden för 16 år sedan och är i dag landets nionde största elbolag. I affärsmodellen får kunderna vara med och fördela bolagets vinst till välgörenhet. 

Genom samarbetet med Ellevio, där GodEl är anvisningsleverantör, hoppas bolaget vara en av de sex största på marknaden och fortsätta stärka positionen som aktören med nöjdast och mest lojala kunder.  

Marie Grabe, ny marknads- och kommunikationschef, får ansvaret att fortsätta utveckla resan med hållbarhetsarbete, transparens och kundupplevelse.

– Elen har en nyckelroll för att vi ska kunna ställa om till ett hållbart samhälle vilket är spännande, både sett till ett samhällsperspektiv men även affärspotential. Samtidigt upplever konsumenten elbranschen som svår och krånglig. För att fortsätta växa vill vi satsa mer på synlighet och nå bredare målgrupper. Här hoppas jag att min erfarenhet från olika branscher kommer bidra, kommenterar Marie Grabe.  

Marie Grabe har tidigare bland annat drivit den egna hållbarhetsbyrån Unitely, varit marknadschef på Rädda Barnen B2B och marknadschef på Telge Energi.  

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

GodEl

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.