Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny marknadsdirektör på Kronans Apotek

Publicerad: 22 augusti 2018, 07:25

Emelie Friis tar klivet från marknadschef till marknadsdirektör på Kronans Apotek.


Ämnen i artikeln:

Kronans Apotek

Emelie Friis har över 20 års erfarenhet av marknadsföring. Bland annat har hon varit marknadschef för Absolut Vodka, Pernod Ricard och global reklamchef för Malibu och Kahluá.

De senaste tre åren har hon fungerat som marknadschef på Kronans Apotek men nu tar hon klivet upp till att bli marknadsdirektör.

– Jag brinner för förändringsarbete och digitalisering och har en stor respekt för våra kunder. Jag ser fram emot att fortsätta stärka vårt kunderbjudande. Det handlar framförallt om att förenkla för kunden så mycket som möjligt, erbjuda rådgivning och inspiration i alla kanaler och inte minst göra det möjligt för våra kunder att handla hur och när de vill, säger Emelie Friis i ett pressmeddelande.

I Emelie Friis uppdrag ingår bland annat att fortsätta den satsning som Kronans Apotek just nu gör på att stärka sin e-handel.

– Vi har genomfört många stora projekt de senaste åren och vi är ett företag i snabb utveckling och förändring. Det är stenhård konkurrens om kunderna och därför är det naturligt att Emelie nu förstärker ledningsgruppen. Nu kan vi lägga ännu mera fokus på utmaningen att möta våra kunders förväntningar på bättre och snabbare service och en bättre kundupplevelse, säger Anders Torell, vd på Kronans Apotek.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kronans Apotek

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.