Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny moderedaktör på Damernas Värld

Publicerad: 18 januari 2017, 09:00

Foto: Jennifer Kivinen

Plaza Kvinnas chefredaktör och modechef Emilia Klang blir ny moderedaktör på Damernas Värld och DV Mode.


Ämnen i artikeln:

Damernas Värld

Sedan 2011 har Emilia Klang jobbat på Plaza Kvinna. Först som modeassistent men har sedan dess avancerat till moderedaktör, modechef och sedan april 2016 har hon innehaft rollen som chefredaktör. Nu tar hon klivet vidare till Damernas Värld och DV Mode.

– Damernas Värld är Sveriges största modetidning och jag är naturligtvis glad för det här steget, säger Emilia Klang. Jag är otroligt stolt över den resa Plaza Kvinna har gjort, men nu blickar jag framåt mot en ny utmaning och jag ser fram emot att utvecklas inom Bonnier Tidskrifter tillsammans med redaktionen på Damernas Värld. Tidningen har en väldigt tydlig inriktning och det ska bli roligt att bli en del av den, säger Emilia Klang.

– Vi ser oerhört mycket fram emot att få hit en erfaren moderedaktör till vårt team på Damernas Värld. Jag är säker på att Emilia kommer att kunna bidra med gedigen kunskap och samtidigt utvecklas med oss, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld och DV Mode.

Emilia Klang tillträder sin nya tjänst som moderedaktör den 1 februari.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Damernas Värld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.