Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ny planner till Hilanders

Publicerad: 13 februari 2017, 15:50

Foto: Pressbild

Maria Ströman blir ny planner på strategiska kommunikationsbyrån Hilanders.


Hillanders har precis knutit till sig tre nya kunder: Ejendals, Sweco och Systemair och anställer därför Maria Ströman som ny planner. Ströman är utbildad på Berghs har tidigare jobbat på Forsman & Bodenfors och kommer senast från modeinriktade reklambyrån David Hägglund där hon varit strategisk projektledare.

– Globala b2b företag vinner inte affärer genom produkt och pris längre, de måste se över affärsmodeller, erbjudanden och kommunikation. Erbjudandebiten har många koll på men när det kommer till kommunikationen kan de lätt gå vilse i digitala kanaler och vagt innehåll, med fokus på var de ska synas snarare än vad de ska säga" säger Andreas Lindholm, varumärkesstrateg på Hilanders.

Maria Ströman kommer att jobba med de tre nya kunderna.

– Maria triggar igång det där samtalet vi alla längtar efter. Hon ifrågasätter det givna. Ger nya perspektiv. Hon är helt rätt val av planner för oss, säger Christina Kazeem, vd på Hilanders.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.